Zo rockt Rose Bertram de 90’s bril

Category: ★ Fashion News

De catchy jaren negentig zonnebrilletjes zijn dit jaar helemaal terug van weg geweest. Ze zijn super retro, hebben smalle glaasjes en zo nu en dan een flinke cat-eye vorm. Rose Bertram is groot fan van deze eyewear trend want we zien haar continu met deze retro monturen. Sinds kort is ze brand ambassador geworden van ‘pretty little thing’ en die sponsort haar dan ook regelmatig een leuk nieuw zonnebrilletje. Was je nog niet helemaal verknocht aan deze trend, dan ben je dat wél na het zien van de foto’s van Rose!

View this post on Instagram

Issa closeup 💕 @prettylittlething

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram) on

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram) on

View this post on Instagram

Niagra falls with the fam! 💙✔️

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram) on

View this post on Instagram

On the go and focused 🤓

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram) on