Gister vond de Versace spring summer 2019 Men’s Wear show plaats in Milaan. In deze show, uiteraard bedoelt voor mannen, liepen ook enkele vrouwelijke modellen mee. De eer was aan Kendall Jenner, Bella Hadid, Nederlands trots Imaan Hammam, Grace Elizabeth, Kris Grikaite en Stella Maxwell. Het was voor Kendall de eerste keer in vijf maanden dat ze de catwalk weer betrad. Ondanks dat ze nog wel enkele fotoshoots deed had Kendall een kort sabbatical ingelast om even tot rust te komen. De locatie van de show was adembenemend mooi met een glazen weerspiegelende catwalk en de scenery was lekker groen met veel bloemen. Welke Versace look vond jij het mooiste? Wij vonden de look van Kendall en Stella super gaaf.

Bella Hadid

Kendall Jenner

Stella Maxwell

Imaan Hammam

Grace Elizabeth

Kris Grikaite