Sylvie Meis maakte zojuist via haar Instagram bekend dat ze 10 jaar bij RTL in dienst is. Dit moet gevierd worden natuurlijk, maar dat doet ze wel op een hele leuke manier! Sylvie krijgt namelijk na haar ontslag bij het Duitse ‘Let’s Dance’ toch een nieuw programma genaamd “Sylvie Dessous Models”.  Het is een concept dat Sylvie écht op het lijf geschreven is. Het programma zal namelijk over haar eigen leven gaan als model, presentatrice en business vrouw. In het programma zal Sylvie ook nog eens opzoek gaan naar een jonge vrouw die model kan staan voor haar merk Sylvie Designs. Hoe gaaf is dat, wij kunnen niet wachten tot dit wordt uitgezonden op de Duitse televisie. Verdere details over bijvoorbeeld wanneer het zal worden uitgezonden zijn helaas nog niet bekend. Voor Sylvie is het één van de grootste dromen die werkelijkheid wordt.