Je hebt het vast al op social media voorbij zien komen; de enthousiaste reacties op de show van Louis Vuitton by Off-White designer Virgil Abloh. Het was namelijk de eerste menswear collectie die Virgil ontworpen heeft voor Louis Vuitton die vandaag op de catwalk in Palais Royal in Parijs werd getoond. Virgil Abloh wordt nu al iconisch genoemd omdat hij de eerste donkere designer is die voor Louis Vuitton mag ontwerpen. Abloh had de taak om het merk meer van deze tijd te maken door een collectie uit te brengen die geïnspireerd is op de mogelijkheden die dit tijdperk te bieden heeft. Met een regenboogkleurige catwalk maakte Virgil diepe indruk bij iedereen die aanwezig was bij de show. In de show liepen veel vrienden mee uit de muziekindustrie zoals Steve Lacy, Dev Hynes en Kid Cudi. Aan het einde van de show betrad Abloh zelf de catwalk om de show te eindigen met een knuffel aan de man die hem een platform geboden heeft namelijk Kanye West. Aanwezig bij de show waren onder andere eregasten Rihanna, Bella Hadid, Naomi Capmbell, Rita Ora en Kim Kardashian.

https://www.instagram.com/p/BkSj9evnDSL/?taken-by=bellahadid