Tassenmerk Vanoir maakt zijn entree in de Nederlandse mode-industrie. Het merk is ontstaan vanuit een passie voor leer, denim en vakmanschap. Elke tas is uniek met een eigen uitgesproken design en oog voor detail waarbij functionaliteit een belangrijke rol speelt. De eerste collectie bestaat uit zeven verschillende modellen en zijn allen handgemaakt van bijzonder zacht leer. Elke tas is voorzien van een handige tassenhanger, hierdoor blijft de tas van de vloer en altijd in het zicht. De sleutelhanger in elke tas zorgt ervoor dat er nooit meer sleutels zoek raken en in de grote tassen zorgt het handige lampje ervoor dat je alles binnen een handomdraai terug kan vinden. Dit klinkt nu al als de meest praktische tas die er ooit ontworpen is én dat terwijl de tassen er ook nog eens hartstikke mooi uitzien. Wij vrouwen zaten écht te wachten op een merk als Vanoir, gezien jij net als wij waarschijnlijk ook altijd alles kwijt raakt in je tas. Naast de onmisbare details is elke tas voorzien van een unieke denim lining. De tassen zijn verkrijgbaar vanaf €145,-.