Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Mathilde Gøhler

Mathilde Gøhler is een Deens model die de hele wereld over reist. Deze bijzondere momenten, evenmenten en rode lopers legt ze vast op Instagram. Dit geeft een kijkje in haar luxe leventje, een must follow dus!

Caroline Daur

Caroline Daur is een Duitse It-girl afkomstig uit een klein dorpje bij Hamburg. Op haar website schrijft ze over alles wat met fashion, travel en beauty te maken heeft.

Shady Fereidooni

Shady is een Nederlands modemeisje die vlogt voor het online platform van Grazia. Ze neemt mukbangs op met bekende sterren zoals Olcay Gulsen en Rose Bertram. Naast vloggen heeft ze ook een heel leuk Instagram account die je moet volgen!

https://www.instagram.com/p/BeimwYVHpdg/?taken-by=shady_fereidooni