De afgelopen weken waren druk, vandaar dat ik vorige week de editorial even een keertje oversloeg. Ik was afgelopen zondag namelijk jurylid in een prestigieuze Nederlandse missverkiezing. Een hele ommekeer voor iemand die de laatste jaren heel vaak zelf op het podium heeft gestaan. Sommige van jullie zullen dit wellicht niet weten maar ik ben in het verleden ook een miss geweest. Vandaar ook mijn connecties en interesses in dat wereldje. Dit zie je onder andere terug in de YDFN Beauty-Alert maar ook in de artikelen die ik regelmatig plaats over de grote verkiezingen in Nederland. Over deze verkiezing werd ik trouwens ook nog geïnterviewd op de radio. Komende week zal ik net als vorig weekend mijn gala outfit weer uit de kast gaan trekken want Your Daily Fashion News is uitgenodigd op het SCENECS filmgala in Studio 21. The glam life is dus voorlopig niet voorbij en dat vinden wij helemaal niet erg! Naast al deze leuke evenementen moet er uiteraard ook gewerkt worden en die combinatie maakt het hele Your Daily Fashion News avontuur af en toe best wel druk. Maar we klagen niet, want Your Daily Fashion News loopt als een trein en daar hadden we 3 maanden geleden alleen maar van kunnen dromen.