De ex van Tristan Thompson, Jordan Craig, was zwanger toen hij er vandoor ging met Khloé Kardashian. Eerder wilde Tristan maar weinig weten van zijn zoontje die inmiddels 17 maanden is. Tot verkort want nu lijkt hij ineens wel interesse in de kleine ‘Prince’ te hebben. Tristan’s liefde voor zijn kids werd openlijk gedeeld onder 3 miljoen volgers op Instagram. Vergeet daarbij niet dat dit nieuws als een lopend vuurtje ging én dat Khloé’s 77 miljoen volgers hier uiteraard ook van mee konden genieten. Dat de moeder van de kleine Prince hier niet zo blij mee was kunnen we ons goed voorstellen. Zij doet namelijk al vanaf het begin veel moeite om haar kind uit de media te houden. Zij is dus ook furieus over de foto want naar het schijnt is met haar niets overlegd over het plaatsen daarvan. Als dit verhaal waar is dan is dit dus niet heel netjes van Tristan en Khloé. Overigens zijn de foto’s van Prince en baby True wél heel schattig (klik op de foto op het rechter pijltje om ze allemaal te bekijken).