Monica Geuze laat in haar laatste zwangerschap Question & Answer weten gek te worden van de vraag of ze al bevallen is. Mensen speculeren hier nu volop over gezien het moment steeds dichterbij komt. Best logisch ook en dat geeft ze zelf ook toe gezien ze iedere dag haar eigen leven filmt. Vervelend vind ze  de vraag wel, want dit heugelijke nieuws gaat ze in eerste instantie echt alleen maar met intimi delen. Daarnaast is het natuurlijk zo dat zij zelf nog het meeste op de grote dag wacht, meer dan wie dan ook. Ze zal het ‘bevalling-nieuws’ dan ook pas gaan delen op het moment dat ze er zelf klaar voor is. Het zou best kunnen dat dit pas een aantal dagen of weken na de bevalling is. Want ze heeft uiteraard nog geen enkel idee hoe de bevalling zal gaan en hoe ze zich daarna zal gaan voelen, dus momenteel kan ze er niets over zeggen. Monica vind het erg vermoeiend dat ze continu de vraag krijgt van fans om hen op de hoogte te houden terwijl ze deze mensen niet eens kent. Verder geeft Monica aan dat de zwangerschap haar best wel is meegevallen ten opzichte van alle horrorverhalen die ze vooraf had gehoord. De hele Question & Answer video zie je hieronder.