Victoria Beckham staat al jaren bekend als ‘te dun’ en ‘size zero’. Dat ze er zelf voor kiest om zo super slank te zijn is natuurlijk helemaal aan haar, maar nu ze dit ideaalbeeld ook wenst voor haar modellen zijn fans niet zo enthousiast. Na het lanceren van haar nieuwe collectie backlash krijgt ze dan ook zeeën van kritiek over zich heen. De modellen die haar creaties tonen zijn namelijk heel erg dun en hebben waarschijnlijk maatje 32. Dit is uiteraard niet een hele gezonde kledingmaat en dat roept woede op bij fans. Fans proberen Victoria echt op haar ziel te raken door te zeggen ‘Victoria, zou je, je eigen dochter Harper zo dun willen zien?’. En daar hebben deze fans eigenlijk best wel een beetje gelijk in, want we weten dat modellen vaak erg slank zijn en dat is al jaren een punt van discussie. Maar anno 2018 mogen we toch hopen dat er een klein beetje vooruitgang wordt geboekt en zeker door vrouwen als Victoria die zoveel invloed hebben. Hieronder zie je één van de veel te dunne modellen.