Zo vieren celebs pride month!

Category: ★ Entertainment News

In Amerika is het van 1 tot en met 30 juni pride month en dit wordt volop gevierd. Onder de #pride, #pride2018 en #loveislove vinden we miljoenen kiekjes van feestvierende Amerikanen. Super goed natuurlijk dat er gewoon een hele maand aandacht wordt besteed aan gelijkheid en aan de acceptatie van homoseksualiteit in het land. Celebs doen hier volop aan mee en wij hebben de leukste pride foto’s van hen voor je opgezocht. In Nederland moeten we nog even wachten tot de pride begint want dit vindt van 28 juli tot en met 5 augustus plaats.

Lady Gaga

Bregje Heinen

Camila Cabello

View this post on Instagram

💋🏳️‍🌈

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Mariah Carey

View this post on Instagram

Happy Pride Month!! 🏳️‍🌈 #pride

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Lily Aldridge

View this post on Instagram

❤️🧡💛💚💙💜

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Virgil Abloh

View this post on Instagram

you can do it too…

A post shared by @ virgilabloh on

Heidi Klum