In de zomer willen we er allemaal het liefst zo gebruind mogelijk uitzien. Helaas zijn al die UV stralen niet zo goed voor je huid. Een leuke truc om de zon te vermijden en er toch bruin uit te zien zijn bronzing producten. Wij hebben onze favorieten voor je uitgelicht.

Bali Body is het merk als het aankomt op een tanned skin.  Hun Tanning Oils zorgen er niet alleen voor dat je extra snel bruin wordt het geeft ook al direct een bruine en shiny skin wanneer je het op je huid smeert. Absolute musthave als je houdt van een gebruinde huid.

De honey bronze oil van de Bodyshop is een hele betaalbare bronzing oil die je gebruikt voor direct resultaat. Heb je een toffe party op het strand en wil je net even die magic glow aan je huid toevoegen dan is dit een product die je moet hebben.

 

Voor je gezicht is de self-tanning lotion van L’Oreal ideaal. Het voed de huid en het maakt je een tintje bruiner. Daarnaast is het speciaal ontwikkeld voor op warme dagen dus het blijft ondanks de hitte goed zitten. Na een dagje op het strand was je het ‘s avonds gewoon weer van je gezicht.

 

De Hoola Bronzer van Benefit geeft je make-up look gelijk een bronzed effect. De super goede pigmentatie zorgt er voor dat je bronzer de hele dag blijft zitten. Deze bronzer werd in het verleden vaak gebruikt door Kim Kardashian, dus dat wil wat zeggen.

 

Welke bronzing product ga jij aanschaffen?