Miss Grand International (MGI) of te wel Maria José Lora is momenteel in Spanje om haar verplichtingen voor de MGI-organisatie te volbrengen. Of ze het naar haar zin heeft gehad hoeven wij haar volgende week niet te vragen want dat is duidelijk te zien aan de prachtige Spaanse foto’s op haar Instagram. Na haar bezoek aan Spanje zal Maria doorreizen naar Nederland, om precies te zijn naar Amsterdam. Het allerleukste aan dit alles? De titel verklapt het al, wij mogen haar interviewen. Als ik dit in Zuid-Amerika of de Filippijnen aan vrienden had verteld hadden ze me niet geloofd. Dan hadden ze vol ongeloof nog eens gevraagd realmente? really? of talaga? In Nederland is dat nog een beetje anders, hier zegt het de meeste mensen nog niet zoveel. Maar ik kan verklappen, dit is echt een big deal. Met 2,5 miljoen volgers op Facebook en 160.000 volgers op Instagram kunnen we toch wel zeggen dat het hier om een ‘bekende persoon’ gaat. En niet zomaar een bekende persoon, ze is dus ook nog eens bijzonder knap, anders had ze die hele missverkiezing niet gewonnen natuurlijk. Daar bovenop nog eens te bedenken dat ze super slim is en ambassadeur is voor stop the war.  Wij zijn bij de gedachte aan haar alleen al behoorlijk overdonderd, maar des al niet te min zit ik straks gewoon tegenover haar in een gelijkwaardig gesprek. Ik ga haar alles vragen over haar avontuur, het land van haar afkomst Peru, wat haar plannen zijn nu ze Miss Grand International is geworden én nog heel veel meer natuurlijk. Maar dat komen jullie heel snel te weten wanneer het interview op Your Daily Fashion News wordt geplaatst.

 

 

Robin & Stefan van 12 months of beauty, dank jullie wel voor deze geweldige kans.