Als je onderstaande foto’s ziet word jij hopelijk ook vrolijk. Dit sfeertje is precies waar ik dit weekend aan toe was, even niets moeten. De afgelopen weken waren enorm druk, waarin er keihard gewerkt moest worden om alle losse eindjes aan elkaar te knopen. Na een fantastisch gala in Studio21 afgelopen vrijdag kon ik toch wel zeggen dat ik zaterdagochtend oprecht ‘kapot’ was. Gister wilde ik dan ook even geen druk voelen van dingen die ik nog moest doen, daarom zocht ik samen met mijn vriend het water op. In Friesland waar wij wonen is dat heel eenvoudig gelukkig. We gingen richting het Sneekermeer om daar eens heerlijk te pootje baden en een beetje een kleurtje te krijgen. Oké, dat zag er niet zo perfect uit als hieronder, maar toch kwam het wel dichtbij perfectie in de buurt. Want wow wat zijn er dan toch een hoop mooie plekjes die eigenlijk zo dichtbij huis zijn en waar je heerlijk tot rust kan komen. Soms verlang ik naar de drukte van een grote stad als Amsterdam, waar ‘hét’ voor mijn gevoel allemaal gebeurt. Maar zo nu en dan knijp ik in mijn handjes dat ik in Friesland woon waar het zo lekker rustig is en je heerlijk kan genieten van de natuur. Gelukkig kan ik door Your Daily Fashion News genieten van beide, best of both worlds zal ik maar zeggen. Happy weekend!