Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Fashioned Chic Styling
Met 1,6 miljoen volgers is Erico Hoida een succesvol Instagramster. Wij snappen wel dat deze dame zoveel volgers heeft want haar foto’s zijn stuk voor stuk prachtig.

 

Linda Tol
Als je op de Instagram pagina van Linda terecht komt is het alsof je door een minimalistisch tijdschrift bladert. Haar foto’s zijn allemaal heel erg high-fashion en model worthy. Deze Nederlandse dame woont in Italië maar ziet de hele wereld door haar carrière als it-girl en model.

Johanna Emma Olsson
Perfecter dan perfect en vaak bijna onrealistisch, maar mooi zijn de foto’s van Johanna in ieder geval wel. Haar Instagram staat vol met hotspots, collega it-girls en heel veel mooie kleding.

https://www.instagram.com/p/BjASghyHTOt/?taken-by=johannaeolsson