Onlangs ontving de Your Daily Fashion News redactie een heerlijk luxe verzorgingsproduct van ifoulki. De argan olie van ifoulki wordt ook wel het vloeibare goud uit Marokko genoemd. Deze argan olie wordt namelijk gewonnen door de berber vrouwtjes uit het dorpje Essaouira in Marokko. In Essaouira zijn heel veel argan bomen te vinden waaraan de argan vrucht groeit. Uit deze bijzondere vrucht wordt een olie gewonnen die rijk is aan antioxidanten, vitamine E, omega 6 en omega 9. Deze ingrediënten zijn super goed voor je huid, haren en nagels. Maar ook voor het herstellen van striemen of striae. Ifoulki betekend mooi in het berbers en dat is precies wat deze 100% biologische argan olie moet doen, de vrouw nog mooier maken dan ze al is. Iman, mede-eigenaresse van ifoulki, is super trots op het product dat ook nog eens meer werkgelegenheid creëert in het dorpje waar haar oma vandaan komt.

Wij hadden de eer om dit heerlijke product te testen én dat doen we natuurlijk met liefde. Bij het openen van de verpakking wordt je alleen al heel blij van wat je aantreft, want het prachtige gouden flesje is oprecht een eyecatcher in je badkamer. Na het wassen van mijn haar heb ik een aantal druppels van de ifoulki argan olie over mijn haar verdeeld. daarna heb ik het aan de lucht gedroogd, waarna ik nog een aantal druppels argan olie heb toegevoegd. Het resultaat; super zachte glanzende lokken. Ook kan mijn droge huid zo nu en dan wel een boost gebruiken. Ik masseerde de olie in over mijn gezicht, wat al een verwen momentje op zich is. Ik heb de olie de rest van de avond laten intrekken. De volgende dag werd ik wakker met een goed gevoede huid en ik had een soort natural highlighter onder mijn make-up want mijn huid glansde een stuk meer dan voorheen. Door de dag heen dep ik af en toe een drupje argan olie op mijn lippen om ze te voeden en droge velletjes te voorkomen. Dit is dé tip voor mensen die last hebben van droge lippen. De ifoulki argan olie is te bestellen via hun webshop vanaf €29,99.