Nederlands model Sharon Pieksma heeft gistermiddag een heel leuk nieuwtje te delen op haar Instagram account. Eerder op de dag maakte ze haar fans al nieuwsgierig met een insta-story waarin stond dat ze ‘nieuws’ had. En niet zomaar nieuws, want dit is écht een big deal, Sharon mag namelijk naar de casting van Sports Illustrated Swimsuit. Je weet wel, dat blad waar we die super steamy cover van deelden een aantal maanden geleden, check die vooral nog even hier. Vorig jaar was het Nederlands model Robin Holzken (zij werkte eerder met GUESS en Victoria’s Secret) die mocht poseren voor het blad. In 2016 mocht ook Sylvia Geersen als Nederlands model naar de casting komen. En in 2017 was het Bregje Heinen die sierde in het blad. Niet de minste namen dus en een hele eer voor Sharon om zich in dat rijtje te mogen aansluiten. Ze is dan ook een echte natuurlijke schoonheid met een goddelijk lichaam. Wij denken dat het helemaal goed moet komen op die casting in Miami! Goodluck Babe!

https://www.instagram.com/p/BedZTzfne6c/?taken-by=sherpieksma

View this post on Instagram

Sunkissed ☀️♥️ Photo: @ajgfilmproductions

A post shared by Sharon Pieksma (@sherpieksma) on

https://www.instagram.com/p/BEfr7PvHoA8/?taken-by=sherpieksma