Gisteravond maakten we bekend dat Penélope Cruz het nieuwe gezicht is van modehuis Chanel. Vlak daarna vond de Haute Couture show van Chanel in het Grand Palais in Parijs plaats. Hierbij was Penélope aanwezig om haar eerste appearance  te maken als ambassadeur van het merk. De locatie voor de show was heel erg Parijs met de boekenkraampjes, bankjes en lantaarnpalen die je direct het gevoel gaven dat je midden in de stad rondliep. De couture stukken bestaan veelal uit tweet materiaal, glitters, tule en pailletten. Ieder stuk heeft iets opvallends, zoals accenten op de schouders, mouwen of een hoge split. De nieuwe couture stukken ontworpen door Karl Lagerfeld zijn gemaakt voor het najaar van 2018 en 2019. Tijdens de spectaculaire show liep ook Nederlands model Marjan Jonkman mee.

Dutch pride – Marjan Jonkman.