Aanstaande maandag is de grote finale van Miss Nederland. Hier zal Nicky Opheij haar opvolgster gaan kronen. De gelukkige miss zal dit najaar afreizen naar Miss Universe. Zoals dat hoort in de missverkiezingen wereld krijgt ook die nieuwe miss weer een grote kroon op haar hoofd gezet. Waar voorheen Haute Couture Jewelry brand BaroQco de kronen voor Miss Nederland verzorgde is er nu een nieuwe kroon. BaroQco besloot namelijk om vanaf heden geen kronen meer te maken voor de missverkiezing wereld. Zij zetten de stap richting haute couture. Deze week showden ze dan ook hun eerste collectie op de prestigieuze Haute Couture Fashion Week in Parijs. Voor Miss Nederland een groot gemis, want de prachtige kroon die ze jaren in bruikleen hadden moet worden vervangen. Een heel ander exemplaar komt er nu terug in de vorm van het Miss Nederland logo. Wat vind jij van de nieuwe Miss Nederland kroon?