Op 8 en 9 juli is het één groot mode spektakel in de RAI Amsterdam, want het is weer tijd voor de modefabriek. In deze editie van de modefabriek worden de collecties voor Spring Summer 2019 getoond. Wij van Your Daily Fashion News moesten hier natuurlijk bij zijn om als eerste de nieuwe items voor het voorjaar van 2019 te kunnen bewonderen. Naast heel veel mooie nieuwe collecties van bekende en onbekende merken, waren er tal van andere activiteiten te doen. Zo was er een gedeelte waar je de leukste selfies kon maken, werden er modeshows gelopen en waren en workshops van bekende influencers en televisiepersoonlijkheden. Nieuwsgierig? Wij hebben een korte fotoreportage voor je gemaakt.

De beeldige afstudeerstukken van Artez Arnhem waren te bewonderen op de strip.

De prachtige nieuwe spring summer collecties voor 2019. 

Art!

Een Rainbowlight Selfie mocht natuurlijk niet ontbreken!