Gisteravond was de finale van Miss Nederland 2018 in het AFAS Circus Theater in Scheveningen. Voor de bloedmooie Nicky Opheij een dubbele avond want zij kroont haar opvolgster, maar laat daarmee ook een bijzonder jaar achter zich. De avond wordt geopend in bikini, zoals zangeres Elize het noemt een ‘fuck you’ naar de Miss World verkiezing én ‘Women empowerment ten top’. De 12 prachtige finalisten stelen daarna de show in casual denim shortjes, een little black dress gecombineerd met een stoere bicker jacket én prachtige avondjurken. Van super sexy, naar stoer en elegant, bij Miss Nederland weten ze de kijker ieder jaar weer te verassen met hun unieke insteek van de missverkiezing.

Aan het einde van de avond werd dit jaar een top twee bekend gemaakt, waar dit voorgaande jaren doorgaans een top drie was. De nieuwe Miss Nederland kroon ging uiteindelijk naar Rahima Dirkse (24) uit Rotterdam. Nina van den Broek is de first runner-up en mag de taken van Miss Nederland overnemen wanneer zij hier niet toe in staat is, een hele belangrijke taak aldus Kim Kötter. Rahima gaat er met de hoofdprijs vandoor, namelijk een jaar lang rondrijden in een Jaguar en een ticket naar de Miss Universe verkiezing.