HEFTIG: Koen Kardashian beroofd en mishandeld

Category: ★ Entertainment News

Koen Pieter van Dijk aka Koen Kardashian deelt gisteravond heftig nieuws op zijn Instagram. Bij een foto met de tekst ‘Trust takes years to build, seconds to break, and forever to repair’ legt hij uit dat hij in Londen is beroofd door een charmante man die hem aansprak voor zijn hotel. Koen rookte voor zijn hotel nog een sigaretje toen hij door de charmante man, die een Rolex om zijn pols had, werd aangesproken. De twee begonnen gezellig een praatje en een uurtje later vroeg hij Koen om mee te gaan naar zijn hotel. Na enige twijfel besloot Koen het toch te doen, naïef achteraf, want toen gebeurde er iets verschrikkelijks. In de taxi merkte Koen nog op dat de rit veel langer duurde dan hij in gedachten had. Bij aankomst voor het appartementencomplex sloeg de twijfel weer toe, want dit zag er ook anders uit dan dat de charmante man hem had verteld. Eenmaal met de lift aangekomen op de achtste verdieping kreeg Koen een harde klap op zijn achterhoofd, waarna hij werd beroofd van zijn peperdure Cartier horloge. Seconden daarna zag Koen een kans te ontsnappen, hij heeft het op een rennen gezet waarop de dieven hem achterna kwamen. Onder het bloed en ontzettend bang kwam Koen buiten aan, hier werd hij door een omstander opgevangen. Koen is er relatief goed afgekomen, maar kampt sindsdien wél met paniekaanvallen. Dit is ook de reden dat hij dit verhaal deelt met zijn volgers, want wees gewaarschuwd en vertrouw niet zomaar iemand.

View this post on Instagram

Mijn hart huilt en het vertrouwen in de mens is weg. Ik schaam mezelf en voel me dom en vernederd. London 2018 Midden in de nacht ging ik nog even een sigaretje doen voor mijn hotel. Er kwam een man naar me toe. Charmant, verzorgd. Hij had een mooi jasje aan en een Rolex om. ‘Hey beauty, how are you.’ We hadden een gezellig gesprek en bood me nog een sigaret aan. Hij was heel lief voor me en de tijd vloog voorbij. We hadden een klein uurtje voor het hotel staan kletsen tot hij zij: ‘I have good champagne at home just around the corner at my house. You want to come over? Na een kleine twijfel ben ik met hem de taxi ingestapt. De rit duurde veel langer dan ik had verwacht maar had nog niets door. We kwamen aan en stapte de taxi uit. Het appartementen complex was niet wat ik mij had voorgesteld maar hij was steeds nog zo lief voor me en dacht dat het wel goed zat. We gingen naar de achtste verdieping uit mijn hoofd. Ik stap de lift uit en krijg een klap op mijn achterhoofd. Ik viel hard op de grond. Na veel ellende in die hal en nog een harde klap in mijn gezicht moest ik mijn Cartier horloge af doen (het horloge wat ik cadeau heb gekregen voor mijn eenentwintigste verjaardag van mijn ouders). Op dat moment kreeg ik een hele kleine kans om te ontsnappen, ben ik heel erg hard door het trappenhuis gaan rennen op zoek naar een uitgang. ‘Take his clothes, take everything.’ werd er geschreeuwd. Een kat en muis spel, dit gun je niemand. Ik heb na veel rennen en vliegen een uitgang kunnen vinden en kwam onder het bloed buiten. Een man heeft mij opgevangen met het antwoord wees blij dat ze je horloge hebben en niet jou, dit is een verlaten gebouw waar niemand meer woont, de meeste zien het daglicht niet meer. Laat dit een grote les zijn voor mezelf en ook voor jullie allemaal. Je kan niemand vertrouwen. Ik hou mezelf sterk maar heb om de haverklap paniek en angstaanvallen. Ik ben zo lief opgevangen door al mijn vrienden en familie en vind het mijn plicht om het met jullie te delen, laat het een les zijn voor iedereen. Deze horror zit in een klein hoekje 💔

A post shared by Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian) on

View this post on Instagram

🙋🏻‍♀️

A post shared by Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian) on