Koen Pieter van Dijk aka Koen Kardashian deelt gisteravond heftig nieuws op zijn Instagram. Bij een foto met de tekst ‘Trust takes years to build, seconds to break, and forever to repair’ legt hij uit dat hij in Londen is beroofd door een charmante man die hem aansprak voor zijn hotel. Koen rookte voor zijn hotel nog een sigaretje toen hij door de charmante man, die een Rolex om zijn pols had, werd aangesproken. De twee begonnen gezellig een praatje en een uurtje later vroeg hij Koen om mee te gaan naar zijn hotel. Na enige twijfel besloot Koen het toch te doen, naïef achteraf, want toen gebeurde er iets verschrikkelijks. In de taxi merkte Koen nog op dat de rit veel langer duurde dan hij in gedachten had. Bij aankomst voor het appartementencomplex sloeg de twijfel weer toe, want dit zag er ook anders uit dan dat de charmante man hem had verteld. Eenmaal met de lift aangekomen op de achtste verdieping kreeg Koen een harde klap op zijn achterhoofd, waarna hij werd beroofd van zijn peperdure Cartier horloge. Seconden daarna zag Koen een kans te ontsnappen, hij heeft het op een rennen gezet waarop de dieven hem achterna kwamen. Onder het bloed en ontzettend bang kwam Koen buiten aan, hier werd hij door een omstander opgevangen. Koen is er relatief goed afgekomen, maar kampt sindsdien wél met paniekaanvallen. Dit is ook de reden dat hij dit verhaal deelt met zijn volgers, want wees gewaarschuwd en vertrouw niet zomaar iemand.