Yesss, één van onze favoriete vlogsters, al dan niet onze absolute favoriet; Mrs. Jamie Li, heeft gisteravond haar boek gelanceerd. Oké ze is niet alleen vlogger, dan zouden we haar tekort doen, want Jamie is ook nog eens modejournalist voor bekende bladen zoals LINDA meiden, Grazia en Beau Monde. Haar eigen boek heeft de hilarische naam ‘sexy, but tired. But sexy.’ gekregen. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het boek over hoe je alle ballen hoog kunt houden én er ook nog eens fabulous uit kunt zien. Zoals we van Jamie gewend zijn is het boek uiterst grappig geschreven en daarom een absolute musthave om mee op vakantie te nemen. ‘Sexy, but tired. But sexy.’ is verkrijgbaar op Bol.com.

View this post on Instagram

Ja ja, hier even een sneak peek uit mijn boek. Deze foto komt uit het hoofdstuk 'A long ass career story part one'. Want daar gaat ‘Sexy, but tired. But sexy.’ ook over. Over carrière maken en de (soms mega lange) aanloop naar je droombaan toe. Waarover gaat dat boek dan nog meer, hoor ik je denken. Wat dacht je van een antwoord op al deze vragen: hoe houd je je relatie spicy? Hoe maak je zin als je moe bent 🔞? Hoe verberg je een buikje of een bips vol cellulite? Waarom is het hartstikke onverstandig om ‘nudes’ te ‘senden’ en waarom tóch gewoon doen? Dan die andere nudes: welke lipsticks zijn de beste en waarom? Hoe overleef je een netwerkborrel waar je niemand kent? Hoe red je @humbertotan op je eerste werkdag? En: hoe uiterst stijlvol de zwangerschap doorkomen en zowel gelakt als gewaxt die bevalling aftikken? En als je ze eenmaal hebt, die kids, wat trek je ze aan? Maar vooral: wat niet? Hoe föhn je je haar en bel je je moeder (het liefst tegelijk)? Hoe behoud je sjans-momenten, ondanks chronisch slaaptekort en een graftakface? – Dus ja, carrière, mode, beauty, moederschap, kids en sex: ik vertel je niet wat je móét doen (hoewel, soms…), maar ik kan je wel vertellen hoe ík het doe. Met grapjes en anekdotes. En veel te persoonlijke details. – Oppervlakkig? Yes, but no. Want achter geföhnd haar, een snorvrije bovenlip, een dansje in de club (of voor de spiegel, minstens zo gezellig) en sexy designerschoeisel aan de voeten, schuilt heus een diepere laag. – Leuk? Zin in? Pre-orderen kan al! Check de link in mijn bio! – (Fotografie: @liselorechevalier, styling: @anoukoceanne, make-up: @connie_man_, haar: @mitzymalu.) #sexybuttired #sexybuttiredbutsexy

A post shared by Jamie Li (@mrsjamieli) on