Bibi Breijman is back on track na een zware burn-out waarin ze het allemaal even niet meer zag zitten. In haar leven gebeurd heel veel én dat allemaal in een enorm korte tijd. Zo verbrak ze haar relatie met Noél na 9 jaar, vond ze de liefde bij zanger Waylon, werkte ze enorm hard én raakte ze zwanger. Veel ups en downs dus, dat kon Bibi in haar hoofd allemaal niet meer bolwerken. Logisch ook als je al langere tijd het enorm druk hebt, veel druk van fans op social media en YouTube en er dan ook nog vanalles in je privéleven gebeurd. Gelukkig steunde Waylon haar en adviseerde hij om in therapie te gaan en rust te nemen. Bibi nam zijn advies ter harte en is as we speak weer terug van weggeweest. In Question & Answer video op Youtube beantwoord ze veelgestelde vragen van haar fans en laat ze weten hoe het nu met haar gaat. Bibi is back, pretty pregnant én super happy!