Josh Veldhuizen lanceerde gister alweer haar 25e collectie met items voor fall ’18. The Twentyfive collection straalt precies uit wat Josh zelf ook is, namelijk een unstopable woman. De boodschap van de collectie luidt dan ook:

Zij rockt het, altijd en overal. Misschien komt het omdat ze niet te stoppen is – niemand houdt haar bij. Ze reist zoveel als ze kan, zo ver mogelijk. Instagram-worthy snapshots van onvergetelijke momenten zijn haar tweede natuur. Wees de vrouw in de stad met eindeloze mogelijkheden; niemand is zoals jij en dat is jouw kracht.

Power dressing ten top dus! Dat is precies waarom we zo gek zijn op de collecties van Josh V. De items uit de twentyfive collection worden gekenmerkt door koninklijk blauw, leopard prints en heel veel items met het nieuwe V-logo. De promo van de collectie is geschoten in Londen én zoals we dat ook hadden bij de twentyfour collection krijg je daar écht een werelds gevoel van. De twentyfive collection shop je nu al online en in de Josh V partnerstores.