Eerste foto’s dochtertje Monica Geuze

Category: ★ Entertainment News

Vlogster Monica Geuze beviel afgelopen donderdag op 12 juli van dochtertje Zara-Lizzy Noé Veldwijk. Dit was ongeveer een week na de uitgerekende datum. Het kleine meisje heeft al net zulk donker haar als haar mama. Monica en vriend Lars Veldwijk zijn uiteraard super trots op hun kleine meisje en dat laten ze zien op Instagram. De één na de andere mooie foto komt voorbij en die delen we natuurlijk graag met jullie. Bekijk de schattige foto’s van baby Zara-Lizzy Noé hieronder.

View this post on Instagram

Niet. Ok. Hoeveel. Liefde. ❤️

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

View this post on Instagram

Trotse broer & z’n zusje 😍❤️

A post shared by Lars Veldwijk (@larsveldwijk) on

View this post on Instagram

❤️❤️

A post shared by Lars Veldwijk (@larsveldwijk) on