Vakantiestress, het woord dat perfect past bij dit weekend. Stress voor je vakantie zou je eigenlijk niet moeten hebben, máár het is daarentegen toch iets dat vaak gebeurt. De perfecte reis is nog niet geboekt, je hebt nog niet genoeg toffe zomer outfits én je moet ook nog rekening houden met een hele hoop andere factoren. Denk aan; het weer, niet té toeristisch, is je vakantiebestemming een beetje betaalbaar en het liefst ga je naar een plek waar je de perfecte mix tussen rust en gezellig druk aantreft. Dit ideale plaatje moet dan (in mijn geval) binnen enkele dagen opgezocht worden én geboekt. Maar zoals je vast wel begrijpt is er momenteel óf helemaal niets meer beschikbaar óf het is belachelijk duur. Stress dus. Daarnaast heb ik wel geteld nog één korte broek waarin ik gister een lelijke vlek aantrof en vind ik dat ik best nog een mooie bikini kan gebruiken. Natuurlijk weet ik ook wel dat dit ab-so-luut een luxe probleem is en dat klagen eigenlijk écht not done is. Maar na al dat harde werken en de stress die daar weer bij komt kijken, wil je soms gewoon dat alles easy gaat. Dat je wat sneller tevreden bent en dat je die korte broek met vlek gewoon nog durft te dragen. Life is nou eenmaal niet zo perfect als het lijkt en dat hoeft ook helemaal niet. Dat besef moet bij mij nog wat meer doordringen en dan zal die stress vast snel verdwijnen.