Kylie Jenner heeft zich samen met vriend lief Travis Scott laten fotograferen voor GQ Magazine. De twee sieren samen de cover en hebben een spread in het magazine. De prachtige foto’s zijn dit keer niet maximaal geretoucheerd. Kylie liet eerder al weten haar natuurlijke ‘ik’ steeds meer te omarmen en dat zien we ook in deze shoot terug. Zo is er op één van de foto’s een enorm litteken op het been van Kylie te zien. Daarnaast is haar huid eens niet volledig glad gestreken, we zien namelijk gewoon haar moedervlekjes en kleine oneffenheden. Oké, het stelt niet heel veel voor, maar voor Kylie is dit een hele verandering. Voorheen was er namelijk geen imperfectie te ontdekken op foto’s van de jongste miljardair ter wereld.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

home.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on