Slecht nieuws voor Victoria’s Secret Fans want helaas gaat het achteruit met het merk. De verkopen dalen steeds meer en daardoor verkeerd Victoria’s Secret in zwaar weer. Juni is een belangrijke maand voor het merk omdat er dan uitverkoop is in de winkels. Afgelopen maand zouden de verkopen met 6% gedaald zijn ten opzichte van vorig jaar. De slechte verkopen zouden volgens Forbes drie redenen hebben, namelijk; het onrealistische schoonheidsbeeld, een slechte prijs-kwaliteit verhouding én de lingerie zou niet lekker zitten. De kwaliteit van de lingerie en kleding van Victoria’s Secret is in de afgelopen jaren sterk achteruit gegaan, waardoor het merk behoorlijk wat klanten is verloren. Hopelijk kabbelt het merk weer uit dit zware weer, want de Victoria’s Secret show is en blijft fantastisch én die willen we absoluut niet missen.

https://www.instagram.com/p/BjiBH5flZFL/?taken-by=victoriassecret