Het wordt de derde keer dat modehuis Balenciaga gaat samenwerken met Crocs. De twee merken werkten in 2017 voor het eerst samen, en opmerkelijk genoeg is dit blijkbaar een succes gebleken. Waar we liever niet dood gevonden willen worden in Crocs zag modehuis Balenciaga blijkbaar toch iets in deze makkelijke huishoud schoen. Balenciaga leukt de Crocs wat op met kleurrijke buttons en de zool wordt flink verhoogd, et voila het prijskaartje kan vertienvoudigd worden. Want een Crocs x Balenciaga schoen kost tussen de $500,- en $600,-. De Crocs x Balenciaga schoenen worden bestempeld als de ‘ugliest shoes ever made’, dus ons advies, schaf ze niet aan. Volgend seizoen wordt er gelukkig afgeweken van het traditionele Crocs model en kunnen we een pump verwachten uit de samenwerking met Balenciaga.

De Balenciaga x Crocs schoen van dit voorjaar is opgeleukt met kleurrijke buttons en een flink hogere zool.

Volgend voorjaar wordt er, thank god, afgeweken van het traditionele Crocs model en kunnen we een pump verwachten uit de samenwerking.