Insta Poseerles: Deze poses doet iedere it-girl (2)

Category: ★ Fashion News, It-Girls

Waar Instagram ooit ontstond om even snel te laten zien wat je bezighield, ziet het er tegenwoordig super gelikt uit. De druk om je Instagram-grid on fleek te houden is hoog. Daarvoor heb je echter wel altijd weer foto’s nodig die on point zijn. Om je deze zomer een beetje te helpen met het creëren van de leukste (vakantie)foto’s voor op je Instagram account, hebben we uitgezocht wat nou de absolute trends zijn op het gebied van ‘poseren’ onder de befaamde it-girls. In dit tweede deel van een driedelige serie met Instagram ‘poseer’ inspiratie laten we je zien dat werkelijk alles ‘ge-staged’ is en eigenlijk iedereen elkaar nadoet. So learn and copy 😉 Deel 1 nog niet gelezen, check die dan hier.

De was ophangen
Deze Instagram trend begon bij Vivian Hoorn en inmiddels gaan er heel wat Instagram-babes met haar mee. Want eerlijk is eerlijk, deze Instagram trend is absoluut leuk gevonden.

View this post on Instagram

sweating my pants off here💦 @catwalk_junkie

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) on

View this post on Instagram

@l.y.i.c.i.d laundry service.

A post shared by VH. (@vivianhoorn) on

 

Heel veel eten in het zwembad
Misschien wel de meest in scène gezette Instagram foto aller tijden, maar het geeft absoluut hele mooie resultaten. De schalen vers fruit en lekkere sapjes geven je het ultieme luxe holiday gevoel. In de realiteit zal je dit echter niet vaak mee maken.

https://www.instagram.com/p/BaGzt-8joeZ/?taken-by=xeniaoverdose

 

Grap some fruits
Fruitstalletjes, we houden er sowieso van én al helemaal als we onze favoriete it-girls ervoor zien poseren. Hoe maak je dit soort foto’s nou nog leuker? Doe alsof je écht een stuk fruit wilt pakken. Deze schijn ‘echtheid’ levert nou eenmaal veel likes op.

View this post on Instagram

say cheese to your Italian cuoco. 🍝

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

 

Enjoy some Italian Gelato
Valt je al iets op als je onderstaande Insta-hype bewonderd? Ja écht, deze meiden likken allemaal op dezelfde manier hun ijsje. Waar wij zouden denken dat we compleet voorschut staan wanneer we gretig ons ijsje aflikken, nailen deze meiden weer de perfect insta-look. Deze hype is in ieder geval wél heel lekker!

View this post on Instagram

I mean, yes please 🍦🍦 #mood

A post shared by RIANNE MEIJER 🐶 (@rianne.meijer) on

View this post on Instagram

Round town 🍥😋

A post shared by NOOR DE GROOT (@queenofjetlags) on

View this post on Instagram

lick me till ice cream.🍦

A post shared by VH. (@vivianhoorn) on

Welke Instagram pose ga jij proberen deze zomer?