Insta Poseerles: Deze poses doet iedere it-girl (3)

Category: ★ Fashion News, It-Girls

Waar Instagram ooit ontstond om even snel te laten zien wat je bezighield, ziet het er tegenwoordig super gelikt uit. De druk om je Instagram-grid on fleek te houden is hoog. Daarvoor heb je echter wel altijd weer foto’s nodig die on point zijn. Om je deze zomer een beetje te helpen met het creëren van de leukste (vakantie)foto’s voor op je Instagram account, hebben we uitgezocht wat nou de absolute trends zijn op het gebied van ‘poseren’ onder de befaamde it-girls. In dit laatste deel van deze voorlopige serie met Instagram ‘poseer’ inspiratie laten we je zien dat werkelijk alles ‘ge-staged’ is en eigenlijk iedereen elkaar nadoet. So learn and copy 😉 Deel 1 en 2 nog niet gelezen, check die dan hier en hier.

Mirror, Mirror..
On the wall, who is the prettiest of them all? Wij kunnen niet kiezen, want deze dames zijn allemaal prachtig. Koop een mooie spiegel en jou mirror-selfie is dichterbij dan je denkt, want voor dit soort foto’s hoef je gelukkig niet je vriendje, moeder of beste vriendin te strikken. Je kunt dus gerust 100 foto’s maken zonder dat je, je hoeft te schamen.

View this post on Instagram

💫

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

View this post on Instagram

Yoooo babygirl, where you at?!?!😵

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

 

Travel in style
Als It-Girl reis je veel én dat wil je natuurlijk laten zien aan je volgers. Dat je leven heel erg jetset-proof is mag iedereen weten, want dat kan likes opleveren. Een travel foto inclusief je 2, 3, of 4 koffers mag dus niet ontbreken.

View this post on Instagram

Check ya later.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

View this post on Instagram

Amsterdam => Ibiza for a few days.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

 

Zittend op een trap
Deze trend is wellicht al bekend, want de laatste tijd zien we ‘m wel heel vaak voorbij komen. Zoek een leuk straatje, met een leuk trapje ét voila! Vergeet niet dat je outfit wel écht on point moet zijn.

View this post on Instagram

Can't wait to hug my @moseymirsalehi.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

View this post on Instagram

Posing with my one and only @moseymirsalehi. 💛

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

View this post on Instagram

strolling around my fav old town. tap for details 💋

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) on

View this post on Instagram

Fancy mood. ✨

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Welke Instagram pose ga jij proberen deze zomer?