De tweed trend is dit najaar helemaal terug. We zagen veel tweed items bij fast-fashion ketens als Zara & H&M, maar een winkel die echt top tweed items in haar collectie heeft is Storets. Dit merk heeft de tweed trend absoluut naar een Chanel-chic level getild en dat zien we vooral terug bij it-girls Negin Mirsalehi, Claire Cliteur en Noor de Groot. Dit weekend gaan wij ook voor tweed, gewoon omdat het zo lekker summer-chic is én daar houden we van. Shop de tofste Storets Tweed Items hier.

View this post on Instagram

postcard from france 🕊

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

View this post on Instagram

the french rivièra 🇫🇷

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

View this post on Instagram

two aperol spritz pls. @lesirenuse

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

View this post on Instagram

Coucou 💌

A post shared by NOOR DE GROOT (@queenofjetlags) on