Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Lotte van der Zee
Lotte werd afgelopen jaar verkozen tot knapste tiener van de wereld én dat is te zien aan haar Instagram foto’s. Want dit plaatje steelt op iedere foto de show met haar spontane lach en betoverend mooie uiterlijk. Lotte gaat als een trein en beloofd echt dé it-girl van de toekomst te worden.

Sharon Pieksma
Onlangs werd bekend gemaakt dat model Sharon Pieksma, overigens van Nederlandse bodem, naar de casting van Sports Illustrated Swimsuit mag in Miami. Het moment om haar Instagram account wat beter te bekijken. Conclusie? Sharon mag je écht niet missen, met haar natuurlijke schoonheid en goddelijke lijf kan het niet missen dat ze de casting in Miami gaat nailen.

 

Sincerely Jules
Julie is al mega populair op Instagram met haar 4.8 miljoen volgers, maar gek genoeg hebben we haar nog maar kort geleden ontdekt. Julie is de Mexicaanse Negin Mirsalehi en dus een échte it-girl met een verdomd goed stijlgevoel die je wel móet volgen.

View this post on Instagram

1.5 hrs ‘till final destination. ✌🏽

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

View this post on Instagram

Feelin golden. ✨🌴

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

View this post on Instagram

What I wish I was wearing right now. 💚

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on