Dit tasje is super hot onder fashionista’s

Category: ★ Fashion News, Fashion Trends

In de Dior fall winter collectie zit een tasje waar menig it-girl gek op is. Het gaat om de Dior Saddle Bag, ja je raad het al, het tasje heeft haar naam heeft te danken aan het zadelmodel. De Saddle Bag lijkt namelijk sprekend op het zadel die je op je paard zet. Desondanks is het geen lelijk model, sterker nog, we zijn er stiekem best wel een beetje fan van. Het tasje is inmiddels al bij menig it-girl gespot en ook bekende sterren als Beyoncé en Paris Hilton lopen er mee weg.

View this post on Instagram

Anywhere I go… #DiorSaddle @dior ❤️ Anzeige

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on

View this post on Instagram

City life. 🎀

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Wat vind jij van de Dior Saddle Bag?