Sabia Boulahrouz geniet weer van het leven, na een roerige periode waarin ze wel of niet zwanger was van Rafael Van der Vaart en waarin ze brak met voormalig BFF Sylvie Meis. Sabia Boulahrouz is terug van weggeweest én dat met een heel goed lijf. Ze geniet van het Duitse strand in het plekje Kampen in een oversized blouse en bikinibroekje. Een lekker bruin huidje en een stralende lach maken haar look compleet. We hopen voor Sabia dat na alle ellende een gelukkige periode aanbreekt.

View this post on Instagram

Wild and free 🐝

A post shared by Sabia Boulahrouz | Official (@sabia_boulahrouz) on

View this post on Instagram

Good times 🎈

A post shared by Sabia Boulahrouz | Official (@sabia_boulahrouz) on

View this post on Instagram

Endless summer 🦋

A post shared by Sabia Boulahrouz | Official (@sabia_boulahrouz) on