Afgelopen donderdag lanceerde Nikkie Plessen op de eerste etage van de Bijenkorf in Amsterdam haar nieuwe label ‘Fifth House’. De zusjes Van Lexmond, Chantal Janzen en Vogue hoofdredacteur Karin Swerink waren bij de lancering aanwezig. Het gezicht van deze fantastische nieuwe kledingcollectie is niemand minder dan Nederlands Topmodel en icoon Doutzen Kroes. Zij zal wereldwijd te zien zijn in de campagnes van Fifth House. Volgens Nikkie is Doutzen het perfecte boegbeeld voor Fifth House omdat zij precies belichaamd wat het merk uit moet stralen.

Doutzen is een tijdloze, natuurlijke schoonheid van internationale allure maar zonder poespas. In combinatie met haar Hollandse nuchterheid belichaamt zij daarmee exact hetgeen wij met FIFTH HOUSE willen uitstralen. Ik ben dan ook vanzelfsprekend meer dan trots dat juist Doutzen bereid was om haar gezicht te verbinden aan ons mooie nieuwe merk.”

Het merk is vanaf vorige week ook online en in een aantal geselecteerde winkels, waaronder de Bijenkorf in Amsterdam, verkrijgbaar. De verkopen gaan super hard en daarmee is een groot deel van de maten op de website al uitverkocht. Rood, grijs, wit en beige zijn de key-colours van de collectie. Heerlijke jersey sweaters en keurige jurkjes, Fifth House heeft voor iedere gelegenheid een fijn item. De eerste Fifth House collectie shop je hier.