Op Your Daily Fashion News vind je iedere dag artikelen over fashion, beauty en entertainment. Over alles weet ons redactieteam je een hoop te vertellen, maar een echte ‘expert’ op het gebied van beauty hadden we nog niet in huis. Tijd om daar verandering in te brengen, mits, we een échte expert kunnen toevoegen aan ons team. Met heel veel trots kunnen we vertellen dat dit meer dan gelukt is. Because we have Dave! Dave Sewtahal kun je kennen van het televisieprogramma Hollands Next Topmodel, hij werkt op plekken als Paris Haute Couture Fashion Week én is leraar aan de Dutch Beauty Academy in Amsterdam. Ik noem slechts een deel van zijn CV 😉 Zijn reactie op de vraag of hij onze ‘beauty expert’ wilde worden was één om van te dromen:

‘Natuurlijk, Yes ik doe het, hier gaan wij dan!’

So we hope we introduced you well Dave, én dan nu waar het allemaal om draait, zijn eerste échte beauty artikel op Your Daily Fashion News!

The Fresh Glow Look by Dave
Het is zomer, de zomer duurt maar drie maanden, maar het kost veel voorbereidend werk om er op ons best uit te zien voor het warme weer. Wij gaan als een maniak naar de sportschool, maken regelmatig afspraken voor mani/pedicures en nog veel meer. Je kan nog zo je best doen, maar het skippen van zonnebrand is een ‘Big NO’. Elke dag van het jaar hoor je een zonnebrandcrème te dragen om je huid zo goed mogelijk te beschermen tegen schade van de zon. Al met al is dat kleine flesje of tube zonnebrandcrème belangrijker dan je denkt. Zelf vind ik de zonnebrandcrèmes van Floxia heel fijn.

Naast het beschermen van de huid tegen de zon willen wij ook natuurlijk dat onze make-up zomer klaar is. Ik denk aan een heerlijke summer look, ik noem het de ‘The Glow-Fresh’ look. Aan wie denk ik dan, ik denk aan J-Lo, ik denk aan Doutzen Kroes en Miss Meis. Zij zijn namelijk altijd perfectly beach ready, niet alleen body-wise.

The Glow-Fresh Look tips op een rijtje:

Tip #1. Micro Brow Pencil (wenkbrauwpotlood).
 Teken je wenkbrauw mooi vol met deze ultra dunne Micro Brow Pencil, het is zo precies dat je dunste haartjes met kleur bedekt. Verkrijgbaar in 8 kleuren bij NYX Cosmetics via Douglas.

Tip #2. Hydra Pro Glow van Kiko Cosmetics.
Een hydraterende crème is met dit warme weer erg belangrijk om je huid aan te vullen met vocht. De Hydra Pro Glow van Kiko Cosmetics is een hydraterende crème met een fijn luchtig effect en met hyaluronzuur: maakt de teint vitaal en extreem stralend. De aanwezigheid van de zonnefilters helpt de huid te beschermen. Goed om te weten, je kunt het ook mengen met je foundation.

Tip #3. Smart Essential Face Palette van Kiko Cosmetics.
Dit Kiko Pallet heeft 6 gezichtspoeders: 2 terra’s voor de bronze, 1 highlighter voor extra shine en 3 blushes voor schattige appelwangetjes. Alles wat je nodig hebt om je gezicht beter te laten uitkomen, te modelleren, te verlevendigen en te laten stralen.

Tip #4. Gold Waves Lip Oil van Kiko Cosmetics.
Deze verzorgende en lippen olie met sinaasappelextract zorgt voor een super glowy finish van je lippen. Het verzorgd je lippen goed en op stranddagen heb je niet meer nodig.

Image result for Gold Waves Lip Oil;

Mocht je wel zin hebben in een lipkleurtje, dan heeft KIKO de Gold Waves Matte Lip Stylo, absoluut Jlo Proof!

Image result for KIKO Gold Waves Matte Lipstylo

Zoals je merkt ben ik gek op KIKO Cosmetics, het is écht een heel goed en betaalbaar cosmetica merk waar ik oprecht heel tevreden over ben.

Tip #5. Dewy Fresh Glow van NYX Cosmetics.
Deze make-up setting spray van NYX Cosmetics is een fantastische spray die je huid glans geeft en die zorgt voor een langdurige make-up. Je make-up blijft echt de hele dag mooi zitten, onmisbaar op sweaty sunny days.

Dit was ‘m ladies, mijn artikel over The Fresh-Glow Look. Hebben jullie nu heel veel zin gekregen om deze look te creëren, dan kan ik niet wachten om jullie look te zien. Maak dus vooral veel foto’s en tag mij op Instagram met jullie Fresh-Glow look, gebruik de hashtag #beseductiveglamor.

With love,

Dave

Be Fierce Be Sexy Be Seductive Glamor
Seductive Glamor (.com)

Vergeet mij ook niet te volgen op Instagram.