Nu het zomerseizoen begonnen is nemen we graag weer een duikje in een verkoelend bad. Het zwembad wel te verstaan, echter dit is uiterst schadelijk voor ons kapsel. Je glanzende lange lokken veranderen namelijk binnen een mum van tijd in een droog bos touw. Als je iemand bent die graag voorbereid te werk gaat dan heb je waarschijnlijk thuis al een haarzijde of iets dergelijks in je haar gedaan om die schade te beperken. Maaarrrr, dit kun je natuurlijk ook een keer vergeten en dán hebben wij de oplossing voor je. Volgens kapster Rita Hazan zou het vooraf nat maken van je haar met gewoon water je haar al verzadigen. Hierdoor neemt je haar het chloor uit het zwembad niet op en dus zullen je lokken minder snel beschadigen. Heel simpel en heel makkelijk toepasbaar, wie weet helpt dit jou deze zomer nog een paar keer uit de brand.