Kimberley Klaver maakte nog geen twee weken geleden bekend na negen fijne jaren samen te gaan scheiden van Bas Schothorst. De koek zou op zijn tussen de twee en na een huwelijk van drie jaar moesten de scheidingspapieren getekend worden. Ook al lijkt het nu dat Kimberley niet lang verdrietig geweest is om de scheiding legt ze aan het blad Weekend uit dat niets minder waar is. Het proces van uit elkaar gaan was namelijk al veel langer aan de gang dan wanneer ze het nieuws bekend maakten op sociale media. Kimberley is dus eerlijk over het feit dat ze weer verliefd is. Na een vriendschap van 15 jaar is namelijk de vonk overgeslagen tussen haar en zakenman Michel van den Bergh.

Dit zegt Kimberley er tegen het blad Weekend zelf over:

“Ja, ik kan niet ontkennen dat ik verliefd ben op Michel. We kennen elkaar al zo’n vijftien jaar en Michel is altijd een heel gezellige en fijne vriend geweest, maar op een gegeven moment is er een vonk overgesprongen, waardoor we elkaar anders begonnen te zien. Het lijkt misschien allemaal heel snel te zijn gegaan, maar het proces van uit elkaar gaan met Bas, tijd voor jezelf nemen en iets nieuws beginnen, was al een tijd aan de gang. Doordat ik Michel al zo’n lange tijd ken, voelt het voor mij ook niet snel. Het voelt als het juiste moment voor de juiste steun, positiviteit én liefde.”

https://www.instagram.com/p/BlaQl7-HeSF/?taken-by=micknifisent

https://www.instagram.com/p/BlSotunnFc9/?taken-by=micknifisent