Tip #1. Smeer je huid iedere dag goed in.
Door het goed verzorgen van je huid en het insmeren daarvan blijft je huid gevoed en soepel. Wanneer je aan het zonnen bent kun je, je huid uiteraard het beste met zonnebrandcrème insmeren om je huid ook te beschermen tegen de zon.

Tip #2. Drink veel water om je huid te hydrateren.
Je huid blijft door het drinken van voldoende water goed gehydrateerd. Hierdoor zullen je huidcellen minder snel afsterven en dus zul je dus minder snel gaan vervellen.

Tip #3. Douche niet te warm en niet te lang.
Het té warm en té lang douchen droogt je huid uit. Het resultaat; je zult eerder vervellen. Weg bruine huidje!

Tip #4. Scrub regelmatig je huid.
Door te scrubben verwijder je dode huidcellen en zorg je ervoor dat je huid gezond blijft. Let wel, scrub niet overdreven vaak en met een zachte korrel want je wilt je huid natuurlijk ook niet beschadigen.

Tip #5. Neem voldoende bètacaroteen tot je.
Bètacaroteen zorgt ervoor dat je huidcellen worden beschermd tegen vrije radicalen. Het ondersteund de huid dan ook wanneer je bruin wilt worden omdat deze extra sterk en gezond blijft door de antioxidant bètacaroteen. In de volksmond wordt bètacaroteen ook wel pro vitamine A genoemd. Naast het versterken van je huid is bètacaroteen ook goed voor je nagels, botten en haar.