Jaloersmakend is het, de lichamen van topmodellen, especially when they are on vacation. Dan wordt dat vergelijken zo nasty vind je niet? I mean, we still have a lot to do, voor ons lichaam zo perfectly in shape is en we kwijlend worden nagekeken. At least we make nobody jealous, voelt ergens ook wel weer goed, niet? Nee, maar even serieus, natuurlijk snappen we dat de lichamen van modellen bij hun job horen en gaan we ons niet gek maken daardoor (of misschien toch een beetje?) en genieten we juist van hun heerlijke vakantiekiekjes. De leukste van onderstaande kiekjes, de vakantiepret van Taylor Hill, ze is zo lekker gewoon gebleven.

Elsa Hosk

https://www.instagram.com/p/Bk_VddHAP4X/?taken-by=hoskelsa

Taylor Hill

View this post on Instagram

Gone fishin 🎣

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Doutzen Kroes

Romee Strijd

View this post on Instagram

ocean child. ♥

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Gigi Hadid

View this post on Instagram

emails

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Kendall Jenner