Als er één iemand is die altijd toffe hairstyles draagt dan is het Laura Ponticorvo wel. Haar geheim, een beste vriend met gouden handjes én een beste vriendin met perfecte hairextensions. Laura draagt namelijk vaak clip-in extensions van Real Hair Online van vriendinnetje Funda. Haar beste vriend Afredo weet hier wel raad mee en maakt er de meest fantastische hairstyles mee. Zo kan het best zijn dat je Laura op vrijdag tegen komt met haar eigen natuurlijke korte kapsel, op zaterdag met een bos vol krullen en op zondag met een fantastische festival-braid. Het variëren is eindeloos en dat geeft Laura naar eigen zeggen een zelfverzekerd gevoel. Als je een volle bos haar hebt voel je méér vrouw en dus zelfverzekerder. Omdat Laura ons altijd weet te inspireren met haar kapsels hebben we 10x haar mooiste looks uit de afgelopen jaren voor je op een rijtje gezet.

Hairstyle #1. Voor de campagne met Josh V droeg Laura haar signature perfect classy long waves. 

Hairstyle #2. Laura haar eigen haar is ook hartstikke tof, dit natuurlijke korte bobje staat haar dan ook super goed.

Hairstyle #3. On warm summer days zijn beach waves de solution.

Hairstyle #4. Kam je die beach waves flink uit dan heb je lang haar dat stijl is maar toch volumineus valt.

Hairstyle #5. Met clip-ins kun je heel handig variëren en klik je die blonde puntjes heel gemakkelijk in.

Hairstyle #6. Dit is toch wel ons favoriete Laura lookje, een bos vol krullen! 

Hairstyle #7. Super mooi en ook heel praktisch, wanneer je, je haar op deze manier styled zit het niet continue in je gezicht en zie je er ook nog eens fabulous uit.

Hairstyle #8. Laura haar verloofde organizeert de tofste festivals, daar hoort natuurlijk amazing festival hair bij. Deze invlechten zijn écht next level!

Hairstyle #9. Laura haar beste vriend Alfredo van der Veen heeft gouden handjes, zo creëerde hij onder andere deze heart braids.

Hairstyle #10. Laura heeft haar haren niet vaak vast, maar ook dat kan ze goed hebben. Dit knotje met leuke invlechtjes zijn ook het resultaat van Alfredo zijn gouden handjes.

Welke hairstyle vind jij het mooiste bij Laura?