Eva Jinek gaat noodgedwongen een weekje eerder met zwangerschapsverlof. De presentatrice zou eigenlijk volgende week haar talkshow nog gewoon presenteren, maar helaas steeg Eva haar bloeddruk en daarom stopt ze even ietsje eerder. Nadia Moussaid neemt haar taak als presentatrice van ‘Laat op één’ voorlopig over.  Dit zegt Eva er zelf over:

“Lieve mensen, met Bill Clinton als toetje was dit voorlopig mijn laatste uitzending, want ik ga met zwangerschapsverlof! Voor wie het nog niet wist: ik krijg binnenkort een baby en het werd teveel om avond aan avond mijn late night talkshow te presenteren. Ik stop noodgedwongen een weekje eerder dan gepland, want mijn bloeddruk ging stijgen. Maar weet dat mijn trappelende baby en ik samen hebben genoten van alle uitzendingen, en vooral van alle gasten. Ik kan niet wachten om moeder te worden en ik verheug me erop om daarna weer terug te keren op mijn vertrouwde plek.”

https://www.instagram.com/p/BlwGRLIAUH2/?taken-by=evajinekofficial