Onderstaande beelden zeggen boekdelen, Abel (zanger van the Weeknd) en Bella Hadid zijn weer samen. Er wordt al weken gespeculeerd of de twee sinds Coachella dit jaar nou wel of niet een setje zijn. De paparazzi zette de twee al een aantal keer ‘close’ op de kiek, maar nu delen ze zelf foto’s op Instagram die genoeg ‘bewijs’ vormen dat de twee weer samen zijn.

Bella deelt namelijk in haar Instagram stories een wazige foto van iemand die wel heel erg lijkt op Abel, let op het petje en de print van zijn T-shirt, deze outfit lijkt volgens ons wel heel erg op de outfit van Abel in de foto die hij op Instagram deelde.

https://www.instagram.com/p/Bly2iH-AVGT/?taken-by=theweeknd

Dan nog iets opvallends aan de foto van Abel, hij poseert naast een prachtig wit paard, die wel heel veel op het paard lijkt van Bella.

Related image

Oh, en met dit paard poseerde Zayn Malik (vriendje van Bella’s zus Gigi) ook al eens.

Wij weten het zeker, die twee zijn allang weer samen.