Reizen is één van onze favoriete bezigheden. Het liefst bezoeken we zoveel mogelijk zonovergoten oorden en trekken we er regelmatig op uit. Reizen is echter niet altijd even stijlvol, het is maar al te makkelijk om voor comfort te gaan. Hoe zorg je dat je toch comfortabel en ook nog eens stijlvol reist? Wij hebben een aantal gouden tips voor je.

Tip #1. Draag platte schoenen.
Waarschijnlijk de meest voor de hand liggende tip van dit lijstje. Toch is het voor de kleintjes onder ons niet zo logisch om afstand te nemen van die hakken. Op reis doe je jezelf echter een groot plezier met een platte schoen. Ga voor een nette loafer of een stoere sneaker. Hartstikke stijlvol én comfortabel.

Tip #2. Neem een handige maar hele mooie tas mee.
Je maakt direct een fashion statement wanneer je een mooie tas draagt. Ga voor een tas die daarnaast ook nog eens praktisch is, dus er moet veel in passen, makkelijk vindbaar zijn en handig dragen.

Tip #3. Ga voor een twinset.
Een twinset is zo ongeveer gemaakt om in te reizen. Naast het feit dat de meeste twinsets het comfort level van een pyjama hebben zie je er ook nog eens leuk uit. Combineer je twinsetje met die mooie tas, stoere sneaker of nette loafer van hierboven en iedereen zal je zien als iemand die moeite doet.

Tip #4. Een kasjmieren trui.
Op reis is het heerlijk een trui te hebben die overal gemakkelijk overheen trekt. Het geeft ook dat lekkere casual gevoel. Een trui combineer je ook eenvoudig, het staat namelijk bij een spijkerbroek heel leuk, maar ook bij een nette pantalon of rokje. Een trui is gewoon handig en een musthave wanneer het koud wordt.

Tip #5. Draag een prachtige zonnebril. 
Je look is bijna compleet, maar een zonnebril mag je op reis uiteraard niet vergeten. Ga dan niet voor het exemplaar dat je al sinds je tienerjaren draagt maar investeer in een super gaaf exemplaar. Gegarandeerd dat je weer jaren mee kan én dure zonnebrillen hebben goede glazen, dat is nou eenmaal zo. Geen last van je ogen, geen hoofdpijn van de zon én niemand ziet je make-uploze gezicht. Perfect toch?