Maria Tailor maakte aan Beau Monde bekend last te hebben gehad van een stalker. Zelf had Maria Tailor niet door dat een stalker het op haar gemunt had, maar haar ex-man Jeroen vond dat een bepaald figuur vreemde acties ondernam. Zo dook de stalker vaak direct ergens op wanneer Maria gezellig met de kinderen op een terras zat en dit postte op haar Instagram stories. Jeroen ondernam actie en toen stond er ineens bij een party van één van Maria Tailor’s brandstores beveiliging op de stoep. Wat bleek, Maria werd al een jaar gevolgd door iemand. De man ging zo ver dat hij op een social media account postte dat hij haar kinderen tot de dood zou volgen. Daarnaast postte hij dat hij Maria en haar nanny had gevolgd toen ze aan het wandelen waren met de kids, doodeng vindt Maria het. Erg genoeg komt de man in kwestie binnenkort vrij na zijn straf.