Jamie Li krijgt harde kritieken op boek

Jamie Li bracht onlangs haar eerste boek ‘Sexy, but tired. But sexy.’ uit. Het boek gaat als warme broodjes over de toonbank en staat dan ook in de bestseller lijst op bol.com. Inmiddels is de vierde druk al in gang gezet en dat betekend dat het boek hartstikke ‘goed’ gaat. Zou je denken tenminste, want Jamie Li krijgt ineens een hele grote bak ellende over zich heen op sociale media. Er zijn namelijk nogal wat mensen die iets vinden van de uitspraken van Mrs. Jamie Li. Zo zou ze niet mogen zeggen dat je ‘Cellulitis en een vetrandje moet/mag verbergen met shapewear’. De kritieken zijn niet mild en Jamie wordt weggezet als de zoveelste blogster die een boek gaat schrijven. Het jammere is, dat wanneer je Jamie Li goed kent, door onder meer haar YouTube video’s je weet dat Jamie Li een flinke dosis zelfspot bezit en dat ze alles heus met een korreltje zout neemt. Het boek is door de grappen en zelfspot juíst heerlijk om te lezen. Tsja, verder kennen wij niemand die súper blij wordt van zijn of haar cellulitis, dus mag je dan je best doen om dit te verbergen als je daar wél blij van wordt? Lijkt ons wel. Wat een nare reacties, please people don’t be so damn serious.