Dutch
“There is no shortcut to success” – Een kleine maand geleden was het zover de heugelijke dag dat Your Daily Fashion News de eer kreeg om Miss Grand International 2017 te interviewen. We schreven destijds al dat dit echt een ‘big thing’ is en dat we niet konden wachten om haar te ontmoeten. Met een gigantische fanbase wereldwijd (2.5 miljoen volgers op Facebook) zijn de verwachtingen dan ook hooggespannen. We kunnen met trots delen dat alles wat je van haar wilt weten is gecoverd in dit interview.

English
“There is no shortcut to success” – Just a month ago we had the great honour to interview Miss Grand International 2017, we couldn’t been happier that we were asked by Robin and Stefan (Miss Grand Netherlands National Directors) if we would like to have an interview with Maria José Lora. Ofcourse we said yes and we were extremely excited to meet the beautiful Maria José Lora. We hope that we did meet all your expectations, since we covered a lot of questions in our interview. Thank you Maria for your honesty and kindness.