Kim Kardashian en Kanye West hebben samen North (5), Saint (2) en baby Chicago (6 maanden). De oudste twee kinderen van familie Kardashian-West mochten samen met papa Kanye de cover van Harper’s Bazaar US sieren. Een unieke situatie want nog nooit eerder stond Kanye samen met North en Saint op de cover van een blad. De kids poseren zo nu en dan eens voor de grootste merken of bladen, maar het blijven kinderen dus dit gebeurd alleen bij hoge uitzondering. Het gaat in dit geval ook om de September Issue, wat de belangrijkste uitgave van het jaar is in bladenland. Aan Harper’s Bazaar verteld Kanye ondermeer dat hij hoopt dat zijn kinderen nooit onzeker zullen worden door de maatschappij waarin ze leven. Moeder Kim is maar al te trots op haar ‘babies’. De enige baby die er niet bij was is Chicago zij is nog wat te jong om fotoshoots te doen.